Fysiotherapie

Een fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Als fysiotherapeut behandel ik patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met mij werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Tijdens de eerste afspraak wordt er tijdens een intake gesprek uw probleem geïnventariseerd. Daarna wordt u onderzocht en stel ik een persoonlijk behandelplan voor u op. Bij het opstellen van dit behandelplan kijk ik samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met verschillende technieken, adviezen en oefeningen gaan we samen uw probleem oplossen.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Oftewel het voorkomen van het ontstaan van problemen of klachten en het voorkomen dat klachten terugkeren. Ik hecht veel waarde aan preventieve zorg en deze aanpak ziet u terug in mijn behandelingen.

Om mijn kwaliteiten als fysiotherapeut te waarborgen ben ik ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). In dit register wordt je opgenomen als je voldoet aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, bijscholing en vakoverleg.

Voor meer informatie over fysiotherapie klik hier http://www.fysionet.nl/