3 November 2019: Den Dungen in Beweging!

14 oktober 2019

Op zondag 3 November aanstaande wordt er een gezellige middag in het teken van beweging, voeding en gezondheid in de Litserborg georganiseerd.

Op zondag 3 November aanstaande wordt van 13.00 tot 16.00 in de Litserborg in Den Dungen een gezellige, leerzame en vooral sportieve middag georganiseerd voor iedereen die graag wil werken aan een gezonde(re) leefstijl. Voor de een zal dit betekenen: meer gaan bewegen, voor de ander is een gezonder voedingspatroon belangrijker.

Het idee om deze middag te organiseren kwam voort uit een inspirerende samenkomst van verschillende zorgverleners in Den Dungen. Huisartsen groepspraktijk Hopveld, FysioCompany, Fysio7, diëtistenpraktijk beLEEF gezonder en buurtsportcoach van Bint, hebben zich vervolgens enthousiast ingezet om een leuke en educatieve middag in elkaar te zetten voor alle volwassenen en ouderen van Den Dungen.

Programma
Op deze middag zijn er binnen en buiten verschillende sportclinics, zoals walking voetbal, gymnastiek, yoga, XCO, padel en boksen. Er staan presentaties op het programma over het nut van bewegen, gezonde voeding en over veel voorkomende chronische klachten waar u zelf wat aan kunt doen! Verder kan iedereen binnen lopen voor een gezondheidscheck door de huisartsengroepspraktijk.

Toegang en deelname is gratis (vooraf aanmelden is niet nodig)